Start to Run®

Loopactiviteiten-Start-to-RunLessenreeks “lopen voor beginners”

Op dinsdagavond 12 maart 2019 start om 19.30 u. in samenwerking met de gemeente Keerbergen een nieuwe reeks “joggen voor beginners”. Zoals je wellicht weet is dit bij het grote publiek beter betekend als “start-to-run”. P2B = Gemeentehuis Keerbergen.

Tijdens deze lessenreeks worden de deelnemers aan de hand van een beproefd trainings-schema begeleid zodat ze in een tijdspanne van een 13 tal-weken 5 km aan een rustig tempo, aan één stuk te kunnen lopen.

Infoavond “lopen voor beginners”

Om meer duiding te geven over de lessenreeks “joggen voor beginners” en het praktisch verloop ervan nodigen wij elke geinteresseerde graag uit op de infovergadering die wij samen met de gemeente Keerbergen op woensdag 13 februari om 20.00 u in de Bussel hierover organiseren. (Zie website “Uit in Keerbergen”).

Na een korte introductie zal een cardioloog kort het nut en de noodzaak van actief sporten en gezonde voeding toelichten. Verder zal het praktisch verloop van de lessenreeks uitgebreid worden toegelicht zodat iedereen weet hoe zich voor te bereiden, wat al of niet van de lessenreeks mag verwacht worden en wat van de deelnemers wordt gevraagd.

Het is dus heel nuttig en aangewezen om deze infoavond bij te wonen als je geinteresseerd bent om aan de lessenreeks deel te nemen en nog je nog geen loopervaring heeft. Uiteraard is de toegang voor deze infoavond gratis.

Inschrijving lessenreeks “joggen voor beginners” 2019

Op het einde van de infoavond is er de mogelijkheid om voor de lessenreeks in te schrijven.
Inschrijven kan ook:

  • door je naam en voornaam, adres, geboortedatum, rijksregisternummer, telefoonnummer (privé/GSM) en mailadres door te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. én het inschrijvingsgeld over te schrijven op de zichtrekening van JCK,
  • of je komt de eerste trainingsdag om 19.30 u. naar het gemeentehuis waar je ter plaatse kan inschrijven.
  • Privacyverklaring

Wat kost het?

Er zijn 2 opties mogelijk:

  • 27 €, indien je aansluit bij de Joggingclub Keerbergen. Zo kan je aan diverse clubactiviteiten deelnemen. Zie rubriek “evenementen”
  • 15 €, indien je uitsluitend kiest voor de lessenreeks, inclusief verzekering. Aansluiting bij de joggingclub Keerbergen blijft achteraf steeds mogelijk

De betaling kan zowel cash als via overschrijving op de zichtrekening BE56 6528 2008 7188, van JCK vzw, Mereldreef 122 , 3140 Keerbergen . De inschrijving is pas definitief na ontvangst van inschrijvingsgeld.

Nog enkele praktische weetjes:

De “groepstrainingen” gaan door op dinsdag- en donderdagavond om 20 u en op zaterdagmorgen om 09.00 u.

Met uitzondering van de eerste training die start aan het gemeentehuis is de gemeente-parking aan het Atheneum, Vlieghavenlaan 18 tegenover het Restaurant The Lake de “Place-to-Be”

De meeste ziekenfondsen betalen het inschrijvingsbedrag integraal of gedeeltelijk terug!

Breng een fluohesje mee! Zolang het donker blijft is het dragen ervan verplicht!

Video Start to Run® 2017: Aankomst