Wedstrijdreglement wandelzoektocht JCK Keerbergen 2015:

 1. De wandelzoektocht loopt van zondag 07 juni tot dinsdag 15 september 2015.
 2. Deelnemen aan dit evenement kost 5 euro per deelnemersformulier. Voor die prijs krijg je een brochure met de wegbeschrijving, de vragen en een antwoordformulier. Met dit formulier kom je in aanmerking voor een prijs uit de mooie prijzenpot.
 3. Het antwoordformulier van de wandelzoektocht moet onder voldoende gefrankeerde omslag gestuurd worden naar Toine de Mol, Lelieweg 2D , Keerbergen, of eigenhandig in die brievenbus worden gedeponeerd.
  De uiterste inleverdatum is 1 oktober 2015.
 4. Enkel de originele antwoordformulieren komen in aanmerking, dus geen gekopieerde of gescande formulieren.
 5. De antwoorden moeten ondubbelzinnig, duidelijk leesbaar (hoofdletters) en met pen worden ingevuld op het antwoordformulier. Schrappingen worden steeds als foutief beschouwd.
 6. Elk juist antwoord levert 1 punt op. Bij gelijke eindscore beslist de schiftingsvraag. In geval er dan nog een ex-aequo is, beslist het lot.
 7. Alle winnaars krijgen in oktober 2015 een persoonlijk bericht. Er zijn vijf hoofdprijzen voorzien voor deze wandelzoektocht. Er kan per adres slechts 1 hoofdprijs gewonnen worden. De vijf hoofdprijzen gaan naar de deelnemers die de beste score behaalden.. De juiste oplossingen en de namen van de winnaars zullen na de prijsuitreiking in oktober geraadpleegd kunnen worden op de website van JCK (http://www.joggingclubkeerbergen.be)
 8. De organisatoren zijn niet verantwoordelijk voor gebeurlijke ongevallen, vóór, tijdens of na de deelname aan de Wandelzoektocht 2015.
 9. Tijdens de periode van de zoektocht kan er noch over de inhoud van de vragen noch over de mogelijke antwoorden communicatie worden gevoerd met het bestuur van JCK.
 10. Indien je als deelnemer tijdens de zoektocht opmerkingen hebt over bepaalde vragen en/of aanduidingen die niet meer zichtbaar of leesbaar zijn of verdwenen zijn, gelieve dit zo snel mogelijk via mail te melden aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .
 11. Formulieren kunnen ook verkregen worden bij café Het moleken, Bakkerij Steenman , Bakkerij Gilberte en bij de bestuursleden van JCK.